Sem zadovoljna, da je zdaj drugače:)

Aleš pozdravljen!

30-dnevni program z vodenjem je name naredil velik vtis. Drugačen občutek je, ko te učitelj vodi pri vajah. In enomesečni program ti ustvari rutino, da kasneje lahko sam izvajaš vaje. Veliko metod sem raziskala, vendar mi je vedno še nekaj manjkalo.

Ko sem se prvič srečala z Aeq metodo, sem vedela, da je to tisto, kar potrebujem, kar potrebuje moje Telo. Ugotovila sem, da sem močno zakrčena, da ves čas stiskam mišice, katere ni potrebno, da je veliko jeze, žalosti in strahu v meni, ki vplivajo na moje vedenje in gibanje.

Aeq metoda mi je pomagala, da spoznam svoje Telo, njegovo delovanje in njegove potrebe. Da je Telo tisto prvo, ki mi govori kaj nosim v sebi, v svoji globini, česa ne potrebujem več. In zdaj lahko z Aeq vajami, skupaj z spoznanjem spreminjam vedenje.

Je proces in pot, za katero sem hvaležna, da sem stopila na njo. Hvaležna sem tebi Aleš, da so programi na voljo, da nam pomagaš. In da lahko rečem, da sem hvaležna svojemu Telesu, da je toliko zdržal, ker ga nisem znala cenit. Sem pa zadovoljna, da je zdaj drugače:).

Lp, Barbara