Mnenje o AEQ metodi® 1. stopnje, Teja Šinkovec

Spomladi leta 2021 sem se prvič srečala z Aeq metodo in Aeq vajami. Po prvi vaji je napetost oz. bolečina v mečih, ki je bila prisotna zadnje 3 leta, čudežno izginila. Med vajami so bile neprestane prisotne slabosti, v stegnih neznana bolečina prve tri tedne izvajanja vaj….

Vse to mi je bilo neznano, nemogoče in ker sem vedela, da se za tem skriva nekaj globljega, sem bila že takrat odločena, da se bom udeležila šolanja takoj ko bo to mogoče. Na šolanje sem šla najprej po odgovore za sebe. Dobila sem jih veliko, hkrati pa ogromno materiala za razmišljanje.

Med samim šolanjem sem spoznala ogromno novega in na marsikaj že poznanega dobila pogled še iz druge strani. Prejela sem več kot sem pričakovala, tudi marsikatero neprijetno resnico. Zdi se mi, da smo se v dveh intenzivnih vikendih dotaknili čisto vsake teme.

Vedno sem “verjela”, da vsaka poškodba in bolezen nista slučaj, kar sem povezovala s psihosomatiko. Pri AEQ metodi, pa kljub temu, da sem bila pripravljena, da bo razlaga metode globoka, nisem vedela, da je možno toliko različnih življenjskih nivojev povezati v eno metodo. Kar sem se naučila, že predajam naprej in se skozi to tudi veliko naučim o človeku, predvsem pa o sebi.

Šolanje priporočam vsakomur, ki mu kljub obširnim razlagam AEQ učiteljev, objavljenih člankov in Alešovim intervjujem ni dovolj in želijo izvedeti še več.

 

Teja Šinkovec, Učiteljica AEQ metode® 1. stopnje

Preberite še:

Spomladi leta 2021 sem se prvič srečala z Aeq metodo in Aeq vajami. Po prvi vaji je napetost oz. bolečina v mečih, ki je bila prisotna zadnje 3 leta, čudežno izginila. Med vajami so bile neprestane prisotne slabosti, v stegnih neznana bolečina prve tri tedne izvajanja vaj...