Mnenje o AEQ metodi® 1. stopnje, Kajetan Žilevski

Mnenje o šolanju za učetelja AEQ metode:

Sam sem se udeležil učiteljskega programa prve stopnje saj sem se želel poglobiti v znanje, ki sem ga osvojil na individualnih urah pri Karimu in z branjem knjig, ki so bile priporočene na Aleševi strani. Z programom sem znanje defenitivno poglobil, še več, odprlo mi je novo obzorje razmišljanja. Fascinantno je kako je Aleš povezal toliko različnih znanj in teorij o katerih sem po koščkih bral v različnih knjigah (Tomas Hana: Somatika, B.Lipton: Biologija prepričanja, Patrick Mckeown: Čudoviti dih, Dela Gabor Mate-ta….) v eno teorijo z repom in glavo, z katero lahko pomagaš prvo sebi in na koncu tudi drugim.

Ne mine dan, da se ne znajdem v pogovoru ali situaciji v kateri lahko uporabim znanje osvojeno na programu (in raziskovanjem, ki sledi).
Hvala Aleš in ekipa za vse znanje.

Kajetan Žilevski, učitelj AEQ metode 1.stopnje

 

Preberite še:

Sam sem se udeležil učiteljskega programa prve stopnje saj sem se želel poglobiti v znanje, ki sem ga osvojil na individualnih urah pri Karimu in z branjem knjig, ki so bile priporočene na Aleševi strani. Z programom sem znanje defenitivno poglobil, še več, odprlo...