Moj način življenja je postal drugačen-boljši.

Pozdravljen, Aleš,

ker je danes zmanjkalo časa za vprašanja, se javljam kar tukaj. Že po prvem dnevu vaj sem opazila in občutila spremembe v sebi. Prvih nekaj dni so na plano prihajala čustva, opazila sem da sem imela čustvene izlive in se spraševala, čemu je tako. Zanimivo je, da se mi zdi, da so moji občutki in čustvovanje postali bolj jasni, kot da bi jih lahko bolj jasno razumela in začutila. Včeraj pa sem začutila celo fizične spremembe v sebi, saj me je ves dan spremljal glavobol. Ki pa ni bil takšen kot jih imam občasno. Občutiti je bilo, kot da bi nekaj hotelo priti iz mene, iz moje glave. Res nenavadno.

V glavnem, za delavnico sem se odločila predvsem, ker že dlje časa opažam, da imam izredno zategnjeno desno mečo in imam že nekaj let težave z bolečinami v desnem delu hrbta. Pravzaprav se mi zdi, da se je postopoma zategnjenost počasi širila iz noge po desni strani navzgor do glave. Prav tako imam že od nasjtniških let halukse na stopalih. Seveda je bolj izrazito na desnem stopalu. Zavedam se, da je vse to povezano. Zato se tudi počasi poskušam ukvarjati z vzroki, ki se skrivajo za to mojo zategnjenost in njenimi posledicami. Če sem vas prav razumela in tudi sama podobno ugotavljam, se delni razlog skriva v odnosu z očetom (desna stran), deloma pa ker sem v mladosti imela ves čas občutek, da moram rešiti svet in nosila vso težo, vse težave sveta in domačega okolja na svojih plečih, posledično pa sem začela krčiti meča.

Če bo pri kakšni vaji, kaj še posebej uporabno za mojo specifično situacijo, ali pa če imate kakšne posebne nasvete zame, se lepo priporočam. In že vnaprej zahvaljujem.

Lep sončen dan,

Preberite še: