Aleš Ernst

Moje ime je ALEŠ ERNST sem avtor AEQ metode®. Če želite zvedeti več o meni, si lahko preberete na povezavi: https://aeq.si/ustanovitelj-metode/

Če se boste odločili zmanjševati kronične bolečine s pomočjo učitelja 5. stopnje, bo najučinkovitejša kombinacija sodelovanja v spletnih programih, ki ga izvajam preko Zooma, in individualnega učenja v centru AEQ metode v Brežicah.

Najprej učenje poteka preko programov, ki jih vodim in tam spoznate vedno več ozadja kroničnih bolečin ter se naučite vlagati čas in pozornost vase na način, kot ga učim v programih. Tako vedno bolj razumete, zakaj imate kronične težave in kaj je treba spremeniti, da jih lahko odpravite. V programu se učite tudi pravilno razumevanje smisla in namena AEQ vaj in ob vodenju v živo dobivate dovolj podpore in razlage, da ne odnehate, ko iz telesa začutite iz preteklosti znana in neželena počutja, temveč se lahko spustite raven globlje vase in v zgodovino, katere potlačitev in blokada je glaven razlog, da telo z vami komunicira s kroničnimi bolečinami.

Ko v programih odkrijete področja ali odnose, ki jih ne morete urediti sami, določimo termin za individualno aktivno učenje pri meni ali pa pri katerem od mojih učencev. O tem se odločam na podlagi videnega na programu in vaših izkušenj in občutkov pridobljenih na programu/programih.

Tak pristop omogoča postopno spoznavanje, ob tem pa vse boljše razumevanje principov, potrebnih za zmanjšanje vzrokov za kronična stanja. Vadili boste rednost in urejenost, ki sta nujni za uspešno izvajanje vaj. To je še posebej pomembno za optimalno izrabo vašega vsakodnevnega časa in primerno usmerjenost v vašo notranjo bit. Moje delo in učenje je usmerjeno predvsem v dvigovanje čustvene zrelosti in učinkovitosti pri stranki, ki ji omogoča odpravo nemoči na določenih področjih življenja.

Razlage in odgovori na vprašanja, ki se vam bodo porajala med izvajanjem programa, vam bodo omogočili vpogled v razloge za kronične bolečine. Če se to zgodi v intimnosti lastnega doma, je učenje toliko bolj učinkovito.

Priporočam obisk vsaj enega programa pred prihodom na individualno aktivno učenje!

 

Objave spletnih programov, ki jih vodim 

Redno sodelovanje v vsaj enem od 30-dnevnih programov je pogoj za individualno aktivno učenje, saj s tem dokažete resnost in odločenost hoditi po poti sprememb. Pot je vse prej kot lahkotna, a le tako vplivate na bremeneča kronična stanja.

Individualno učenje, osebno v centru AEQ metode, Brežice ali preko Zooma, stranki omogoča, da prepozna in razume telesno stanje. Vedno bolje lahko določi ali je telesen odziv v določenem trenutku potreben in primeren ali pa je star vzorec, ki je v sedanjosti neprimeren in celo škodljiv. Individualno učenje omogoči močnejši občutek spremembe. S tem se bolj zaveda, kako močen je vpliv zavesti na naše počutje in našo sposobnost spreminjanja na videz nespremenljivih navad. Hkrati pa spozna še večjo moč podzavesti in avtonomnega živčnega sistema, da ohrani določeno stanje in vedenje, čeprav je sedaj za nas zelo škodljivo in neprimerno.

Tako lahko stranka dobro občuti in razume vzroke in posledice, zaradi katerih je v trenutnem stanju. Nauči se spreminjati okoliščine, v katerih se znajde, ter si s tem da možnost za drugačen rezultat in drugačno počutje, čeprav ima določeno težavo vrsto let. Če je vzrok za težavo v trenutnih okoliščinah nepravilna mišična napetost, jo lahko z aktivnim učenjem hitreje spremenimo v pravilno, sploh ker bolj jasno in razumljivo zaznavamo, da je nekaj do sedaj normalnega, nepotrebno in razlog za kronična stanja.

S tem se bistveno povečuje povezanost uma, telesa in tal kar omogoča višjo čustveno zrelost in sposobnost ob enaki preteklosti drugače živeti sedanjost in si s tem oblikovati drugačno prihodnost. Vse stranke ki pridejo na aktivno učenje so nezadovoljne s sedanjim stanjem in jih je strah prihodnosti če se nekaj ne spremeni. Aktivno učenje AEQ metode omogoča razumsko in s telesom usklajeno spremembo vedenja in s tem spremembo dejanj ki določijo in omogočajo spremembe ter tako povečajo verjetnost da dosegamo željeno.

 

Preberite še:

Ulica bratov Gerjevič 1a, Brežice, SlovenijaMail: [email protected]