Nina Smole

Lepo pozdravljeni,

 

moje ime je Nina Smole in sem učiteljica AEQ metode 1. stopnje.

Individualno in skupinsko delo s strankami me na karierni poti spremlja že zadnjih 9 let, saj aktivno delam tudi kot hipnoterapevtka, trenerka javnega in poslovnega nastopanja ter certificirana SDI® trenerka.

Moja karierna pot se je začela pod mentorstvom Anje Križnik Tomažin, do katere me je pripeljala močna želja po pridobitvi znanja komunikacijskih veščin in želja pomagati ljudem razvijati njihove notranje potenciale.

AEQ metodo mi je predstavil nekdanji partner, mi predse postavil ogledalo in me spodbudil k bolj aktivni introspekciji. Tako sem se globlje zazrla vase in v svoje podzavestne vzorce. Nisem si mislila, da me bo AEQ metoda tako navdušila, a hkrati tudi tako »prizemljila«. Iz meseca v mesec se je moja predstava o sami sebi ter svoji preteklosti in sedanjosti močno spreminjala, podirala in gradila na novo. Soočila sem se s svojimi napakami, odgovornostmi, vedenjskimi vzorci, s svojo okolico, medsebojnimi odnosi ter marsikatero iluzijo, v kateri sem živela dobrih 30 let. Vsi v sebi nosimo paleto čustev, a nisem se zavedala, da v svoji podzavesti nosim toliko žalosti, besa, nesproščenosti in napetosti. Hkrati si nisem mislila, da ima moj pretiran perfekcionizem, nezmožnost postavljanja jasnih mej in strah pred izražanjem agresivnih čustev, izvor, ki ga je s pomočjo vključitve telesa mogoče na dolgi rok razrešiti in urediti.

Verjamem, da je vsak človek individuum in potrebuje svojevrsten pristop dela, zato kot svoje poslanstvo čutim, da se stalno izobražujem in tako nadgrajujem svoje znanje in tehnike dela. Pri svojem delu sem že dlje časa opažala, da se vedno manj ljudi »zna« sprostiti, k čemur botruje tudi vedno hitrejši življenjski tempo in zato obstoječe metode, ki jih uporabljam pri svojem delu, žal ne morejo pomagati vsem ljudem. Če se ne znamo ustaviti sami, nas prej ali slej ustavi življenje samo.

Ker v življenju ni naključij, mi je mojo življenjsko in poslovno pot prekrižala AEQ metoda, ki ljudem pomaga in nas uči s celostno obravnavo posameznika. Po enem letu spoznavanja AEQ metode, preko aktivnih terapij in programov ter opravljenem certifikatu za učiteljico AEQ metode 1. stopnje, so se v mojih mislih razvili novi in širši principi razmišljanja, povezovanja in močna želja po drugačnem delovanju, gibanju ter spremembi sebe in svoje življenjske poti. Na pot osebne preobrazbe z AEQ metodo sem se podala z željo počutiti se svobodno v svojem telesu in umu ter posledično s svojim znanjem in izkušnjami pomagati še več ljudem.

Ko enkrat nekaj veš in čutiš v telesu, tega ne moreš več zanikati, temveč začneš počasi urejati z dejanji. Slišiš in čutiš se, ni te več strah povedati resnico, izraziti kar si misliš ter postavljati jasne meje. Spremeniti sebe ter vse kar nas moti, ovira, ogroža in omejuje, za boljšo in lepšo prihodnost, je naša svoboda. Le od nas je odvisno.

 

Način učenja AEQ metode:

  • v živo ali preko spleta (zoom)
  • individualno in delavnice v manjših skupinah

Lokacija izvajanja AEQ metode v živo: Ljubljana

AEQ izobrazba: Učiteljica AEQ metode 1. stopnje

Delovni čas: med tednom od 9:00 do 17:00

Mobi: +386 51 339 205

E-mail: [email protected]

 

Veselim se srečanja z vami.

Nina Smole, učiteljica AEQ 1. stopnje; pridobitev naziva: 8. 4. 2024

Preberite še:

Ljubljana, Slovenija Mobi: +386 51 339 205Mail: [email protected]