Mnenja o programu AEQ dihanja

Opazil sem zadnje čase da imam recimo pred vajo totalno zaprt nos... obe nosnici potem pa se čez vajo nos dejansko odpre in se dihalna pot sprosti dober občutek glede na to da se nisem "useknil"

Aleš - hvala! Super program, hitro je minilo, neizmerno hvaležen.

hvala lepa za odlično izkušnjo. nadaljujemo jutri 🙂

Tudi jaz se pridružujem HVALAAAA jutri naprej 🙂

Tole zdajle je bilo spet odlično! Bolečina v hrbtu po nocojšnjih vajah je skoraj izginila!

Delam vaje, čeprav še velikokrat nepravilno ampak čutim, da sem na dobri poti, čez dan spreminjam in opazujem odnose, a zelo počasi, vendar bolečine sedajle po štetju med izdihom skoraj nisem čutil.

Rad bi bil evforičen vendar se bom veselil počasi, zato se učim zelo, zelo počasi veseliti tega napredka. HVALA!!!

Hvaležna za novo -drugačno raziskovanje svojega telesa.

Hvala, super je bilo! Jutri pa naprej, srečno vsem.

Hvala za še eno odlično vodeno delavnico, polno je bilo aha momentov.

Glede na to da se je skozi celi mesec obrnil "bližnjisvet" proti meni sem z težavo ampak z veseljem prihajal na vaje in ni mi žal zgodile in se dogajajo se spremembe 🙂 Aleš hvala

Hvala za zanimivo in poučno vodenje ter veliko dobrih nasvetov.

Jaz sem pa opazil, da se mi je živčnost ob dihalni prekinitvi potencirala, ob enem pa tudi malo napredka pri dolžini sekund. Pohvale tudi z moje strani glede programa, odlična izkušnja.

Srčna HVALA za vso pomoč pri odklepanju telesa, odpravljanju bolečin in spreminjanju življenja! Da lahko spet vdihnem! Hvala za vso strokovnost, potrpežljivost in širino ter globino vodenja... Odlično!

Najlepša hvala za vsa odgovorjena vprašanja in vodenje nazaj k sebi ter svojim potencialom. Lepšamo skupaj svet skozi spoznavanje samih sebe 🙂 SUPER JE!

Najlepša hvala tudi od mene. Prvič odkar pomnim lahko vdihnem in prvič po letih lahko sproščeno ležim na hrbtu. Hvala, da ste in da delite svoje znanje!

HVALA za vse "vav" trenutke in vso pomoč!!! 🙂

Iskrena hvala. Bilo je naporno a zelo poučno in izjemno zanimivo...

Pohvale tudi z moje strani za vso strokovnost, direktnost, iskrenost, potrpežljivost in vložen čas za vse nas. Cenim in spoštujem.

Najlepša hvala za vse. Lp Uroš

Hvala vam! Se vidimo 🙂