NAROČANJE NA INDIVIDUALNO OBRAVNAVO za športnike

V primeru, da želite, ali morate uporabiti AEQ metodo za dvig športne uspešnosti ali pa preprečiti negativen vpliv športa na svoje zdravje ali osebno življenje, je primerna individualna obravnava. Na individualni obarvavi določimo na kakšen način in na katerem področju vam lahko z AEQ metodo pomagam ohraniti ali dvigniti učinkovitost ter zmanjšati negativen vpliv podzavestnih vzorcev na vašo učinkovitost.

… za kronična stanja ter natančneje določiva, kaj je trenutno vaša največja težava. Individualna obravnava doda dovolj razumevanja in vpliva na vašo membrano, da boste lahko premagali odpor in strah pred občutki, spomini in dejanji, ki jih je treba urediti in spremeniti, da bi lahko nadaljevali s spremembo vzrokov za kronična stanja.

… omogoči, da ustvariva nov ali dopolnjen pogled na vzroke za kronične težave ter tako oblikujeva nov model razmišljanja, ki lahko pozitivno vpliva na prej nerešljiva stanja. Primerna razlaga in razumevanje, ki iz nje izhaja, je zelo močan protistrup za ohromelost in odtujenost, ki jo ustvari kroničen strah pred spremembo in odvisnost od vedenja, ki je v sedanjem trenutku več kot očitno neprimerno in vedno bolj škodljivo.

Vrsta obravnave je odvisna od tega, kar opazim in presodim, da je v danem trenutku za vas najpomembnejše. Aktivna obravnava poteka na mizi in je sestavljena iz AEQ protokolov, ki zmanjšajo razdvojenost med zavestjo in telesom. Ali pa je sestavljena iz AEQ fascije, ki spremeni v fascijo ujeto potencialno energijo v občutke in čustva ter vas sooči s tem, kaj vse v telesu skrivate in prikrivate pred sabo. Hkrati pa vas AEQ fascija osvobodi iz lastnega oklepa in dvigne čustveno zrelost soočanja s dejanskim stanjem.

… da dopolni potrebno in vam tako prihrani pot, čas in denar ter v obravnavo doda svoje izkušnje in vpliv.

… določimo na prvi obravnavi, ko je dovolj jasno, kakšni so dejanski vzroki za kronična stanja.

 

Za primeren učinek individualne obravnave je potrebno sodelovanje na vsaj enem splentem programu. V nasprotnem primeru izberite uvodni pogovor: https://aeq.si/e-trgovina/kontaktni-obrazec/

Odpoved termina

V primeru odpovedi termina srečanja mora biti ta storjena 48 ur pred dogovorjenim terminom, sicer bo veljalo, kot da smo ga izpeljali v dogovorjenem trajanju.

Termin odpovejte na elektronskem naslovu [email protected].