4 tedenski spletni ...
 
Notifications
Clear all

4 tedenski spletni program DVIG ČUSTVENE ZRELOSTI z AEQ dihanjem®

1 Posts
1 Users
0 Reactions
145 Views
Posts: 81
Topic starter
(@tine)
Estimable Member
Joined: 3 leta ago
Zakaj imamo danes toliko kroničnih težav v obliki kronične bolečine, izgorelost, pomanjkanja energije, kroničnega stresa, anksioznosti in težav v odnosih?
Kronične bolečine vedno pomenijo, da smo zaradi prenizke celostne čustvene zrelosti kronično neučinkoviti v reševanju problemov in urejanju odnosov. Kako točno to deluje?
 
Za prehod iz otroštva (mladostništva) v odraslost je potrebno dvigniti čustveno zrelost na ustrezno raven in s tem preiti iz principa užitka v princip realnosti. Odrasli naj bi bili dovolj čustveno zreli, da s svojim vedenjem več problemov uredimo, kot jih naredimo. Nagrada za sposobnost učinkovitega urejanje problemov pa je stanje umirjenosti in odsotnost kroničnih težav.
_________
 
4 tedenski spletni program je namenjen odpravi kroničnih stanj preko dviga celostne čustvene zrelosti posameznika.
Program bo potekal 4 tedne med 20. majem in 13. junijem, ob ponedeljkih, sredah in četrtkih med 20.30 in 21.15. Na vsakem izmed 12 srečanj bomo 20-25 min namenili učenju AEQ dihalnih vaj in dihalnih protokolov ter 20-25 min razlagi dihanja®, ki bo zajemala naslednja področja:
- Stres, dihanje in delovanje AŽS (avtonomnega živčnega sistema)
- Mehanizmi nastanka SMA (senzorno motorne amnezije) in SMI (senzorno motorne iluzije)
- Vloga dviga celostne čustvene zrelosti pri urejanju kroničnih stanj
- Razlika med čustveno inteligenco in celostno čustven zrelostjo v odnosu do čustvene učinkovitosti
- Razumevanje čustev 1., 2., in 3. stopnje in njihovega vpliva na nas
________
 
Spletni programi so najbolj učinkovit način učenja AEQ dihanja®., saj nudijo vodenje vaj z ustrezno razlago večkrat tedensko pod vodstvom učitelja ter v sklopu skupine. Skupna nudi prostor v katerem najučinkoviteje sprejemamo in ponotranjimo spoznanja o sebi, ki pridejo na površje skozi izvajanje vaj in razlago AEQ dihanja®.
Ta se poleg učenja učinkovitega dihanja osredotoča na to, zakaj smo (v otroštvu) nehali dihati učinkovito in kako je učinkovito dihanje pogojeno s čustveno zrelostjo posameznika.
 
Cena programa znaša 100 eur.
Prijava na bit.ly/3Qg8zH6 ali na [email protected]
Share: