ODPRAVLJANJE KRONIČ...
 
Notifications
Clear all

ODPRAVLJANJE KRONIČNIH BOLEČIN IN TEŽAV – učenje AEQ metode® (30-dnevni Zoom program z učiteljico AEQ metode® 3. stopnje, Jasmino Rome Rodić)

1 Posts
1 Users
0 Reactions
319 Views
Posts: 195
Topic starter
(@jasmina-romeguest-arnes-si)
Reputable Member
Joined: 4 leta ago

Od srede, 20. septembra, do torka, 24. oktobra 2023, bo potekal na spletni aplikaciji Zoom, program Odpravljanje kroničnih bolečin in težav z AEQ metodo®.

Program je namenjen vsem, ki imate kronične oziroma ponavljajoče se probleme (kronične bolečine in bolezni, kronične težave v odnosih doma in v službi, ste pogosto utrujeni, depresivni, anksiozni, ne morete spati, s slabo imunsko odpornostjo,…). Če vas težave že zadosti bremenijo in bi želeli iz vloge žrtve takšnega stanja preiti v aktivnega reševalca, je program zagotovo primeren za vas.   

Srečevali se bomo šest dni v tednu (razen v soboto). Vadba po potekala od 19.30 do 20.00 ure, potem pa bom še 15 minut namenila razlagi in odgovorom na vprašanja. 

V sredo, 20. septembra, pričnemo z uvodnim predavanjem, ki pa se bo pričel že ob 19. uri. Na predavanju bom govorila o tem, kako in zakaj pride do kroničnih problemov,  kaj nam kronične bolečine in težave sporočajo ter kako se usmeriti k reševanju ponavljajočih se težav. Razložila bom zakon časa in zakon gravitacije, kaj pomeni porušeno ravnotežje,  neučinkovitost in dalj časa trajajoča nemoč. Osvetlila bom pot od problema k rešitvi v teoriji, po kateri boste potem hodili naslednjih trideset druženj in kasneje nadaljevali še samostojno.

Ostale dni začnemo ob 19.30 uri. Vadba AEQ vaj bo trajala cca 30 minut. Z vajami dosežemo:

 • boljše čutenje telesa in samozavedanje
 • boljšo interocepcijo (zaznava in prepoznava občutkov iz telesa) in propriocepcijo (zaznavanje zunanjega okolja, zavedanje gibanja, drže)
 • boljšo koordinacijo, boljše ravnotežje, mehkejše, lahkotnejše, manj togo gibanje
 • večjo sproščenost mišic, parasimpatično stanje
 • manjšo utrujenost in več energije, saj pri vadbi z učenjem in raziskovanjem pridobivamo nove gibalne vzorce, ki so učinkovitejši in zanje porabimo manj energije
 • boljše zavedanje realnega stanja, boljša/jasnejša zaznava kako smo in kaj si želimo
 • spoznavanje kaj na nas pretirano vpliva in kateri so podzavestni vzorci, pretekle travme, ki so s tem povezani
 • večanje čustvene zrelosti in s tem izboljšana sposobnost ter učinkovitost vplivanja na okolico, na odnose.

Po vadbi (15 minut) sem na voljo za dodatno razlago in odgovore na vprašanja. Vprašanja mi lahko pošljete tudi na mail in nanje potem odgovorim pred začetkom vadbe. 

Na osnovi začutenega, spoznanega in naučenega boste lahko pričeli s postopnim spreminjanjem vedenja in odzivanja. Na ta način boste počasi spreminjali svoje življenje in stopali po poti, ki vas bo popeljala tja, kamor želite in ne tja, kamor ste nekoč menili, da vam je usojeno.

Po programu dobite opise vaj, da jih boste lahko samostojno izvajali doma.

Za vadbo potrebujete:

 • primeren prostor, kjer vas ne bodo motili
 • zadosti dobro internetno povezavo s primerno kamero (lahko na telefonu ali tablici), da vas lahko opazujem pri izvajanju vaj
 • podlogo/armafleks za izvajanje vaj

Cena programa je 240 evrov (8 evrov na srečanje).

Na program se morate nujno prijaviti, svojo prijavo pa potrdite s plačilom na TRR (številko prejmete, ko se prijavite na program). Število mest je omejeno.

Za več informacij oziroma prijavo pišite na [email protected] ali pokličite 040 214 633.

Vaje vodim Jasmina Rome Rodić, učiteljica AEQ metode® 3. stopnje, učenka AEQ metode® 4. stopnje 2/5
                                                                    učiteljica AEQ dihanja® 2. stopnje

Share: